Musiker Kim Eikenes

Sommeren 1987 ble startskuddet for den utøvende delen av min store lidenskap, nemlig musikk. På et orgel vi hadde stående i stua, lærte jeg meg et knippe låter av ymse slag. Fra barnesanger, via Alf Prøysen, til Abba, reportoaret var allerede den gang ganske så variert. Men den helt store gnisten oppsto da jeg en mørk høstkveld i 1992 fikk overtalt min daværende stefar til å lære meg tre grep på gitaren. Resten er historie.

Siden den kvelden har gitaren vært en fast følgesvenn. Det ble diverse band og prosjekter i årenes løp, med venner og kjente.

I slutten av tenårene begynte jeg å skrive låter, og på denne tiden begynte jeg å synge også. 

Sjøbua i Kragerø ble i 2004 starten på min karrière som trubadur, noe jeg driver med enda. Siden den gang har jeg opplevd utrolig mye moro i forbindelse med musikk. Har hatt gleden av å spille med mange flotte musikere og artister, kan nevne Jace Everett m/band, Elliott Murphy, Jan Erik 

Vold, for ikke å glemme mange utrolig dyktige lokale musikere! Har også spilt på festivaler, bl.a Dylanfestivalen, Protestfestivalen, Treungenfestivalen. Hadde også den store gleden av å spille for Kris Kristofferson i anledning hans 80-årsfeiring i Kristiansand, september 2016.

Idag er jeg aktiv med trubadurvirksomhet, og som singer/songwriter jobber jeg med å skrive musikk, og til høsten er det planer om å spille inn et nytt album. Jeg har også et band, hvor vi spiller musikken jeg skriver.

Så om du skulle ha et ønske om levende musikk, enten det er trubadur med allsidig musikk, eller band med original musikk, er det bare å ta kontakt!